Clinica MedSportBulevardul Maior Coravu nr. 36-38

Anestezia

Dr. Ovidiu Grecu – Expertul tau in operatii estetice

In clinica noastra, orice interventie care necesita anestezie, este asigurata de echipa noastra de specialisti formata din doctorii anestezisti Ilie Simona si Ilie George, si coordonata de domnul doctor anestezist  Victor Cullman.

Inainte de administrarea anesteziei trebuie evaluata starea de sanatate a pacientei printr-un set de analize de sange pe care le efectuati in prealabil, electrocardiograma (EKG) in ziua operatiei si alte investigatii in functie de caz.
Unele operatii estetice se desfasoara sub anestezie locala sau loco-regionala: excizii de nevi si papiloame, lipoame, otoplastii externe, blefaroplastii, varice, grefe cutanate, lipoaspiratii etc.

Operatiile de amploare  necesita anestezie generala: rinoplastia, abdominoplastia, implantele mamare, liftingul de divrse tipuri, mamoreductii etc.

Cu 6 ore inainte de anestezia generala, nu aveti voie sa  mancati alimente solide si sa nu  beti nimic cu 4 ore inainte! Veti fi hidratat cu ajutorul perfuziei in clinica! Chiar in cazul interventiilor cu anestezie locala, nu serviti  un mic dejun copios sau un pranz prelungit. Anxietatea si alimentatia preoperatorie cresc riscul de aparitie a greturilor si varsaturilor postoperatorii.

Daca tineti post, sausunteti in dieta este bine sa nu programati in aceasta perioada sau in cea imediat urmatoare o operatie laborioasa (marire sani sani, rinoplastie sau lifting), pentru ca este posibil ca vindecarea sa nu fie foarte rapida.

Omiterea, din neglijenta sau cu buna stiinta, a unor afectiuni pe care le-ati avut si pe care doriti sa le ascundeti din jena sau doar pentru a grabi programarea la operatie presupune asumarea unui risc de care, poate, nu sunteti pe deplin constient, dar care poate influenta negativ actul medical.
Asadar va rugam sa colaborati cu personalul medical pe toata perioada internarii dumneavoastra in clinica noastra.

Procedura anesteziei este standardizata iar riscurile sunt minime datorita cercetarilor avansate in domeniu si a medicamentelor performante folosite in zilele noastre de orice doctor anestezist.