Clinica MedSportBulevardul Maior Coravu nr. 36-38

Mezoterapie Antiage

Dr. Ovidiu Grecu – Expertul tau in operatii estetice

Mezoterapia  a fost recunoscuta ca parte a medicinei estetice de catre Academia Nationala Franceza de Medicina inca din 1987.
Consta in injectarea de agenti revitalizanti la nivelul pielii pentru a impiedica efectele imbatranirii.

Un produs folosit pentru mezoterapie este NCTF Filorga, avand in componenta sa acid hialuronic in combinatie cu substante polirevitalizante in formula concentrata adica: 12 vitamine, 6 minerale, 23 de aminoacizi, 6 coenzime si acid hialuronic.
Putem spune ca este vorba de un adevarat cocktail de substante active injectat la nivelul zonei ce necesita rejuvenare.

Terapia PRP Angel este de asemenea folosita cu succes in mezoterapie, este procedura prin care efectuam revitalizarea cu sangele propriu al pacientei. Concentratul trombocitar este rezultatul centrifugarii sangelui si reconstruieste tesuturile slabite, astfel, pielea isi capata atributele sanatoase.
Mezoterapia este metoda prin care pielea imbatranita, deshidratata si ridata, este  hranita din interior si isi recapata fermitatea, stralucirea si tonicitatea in scurt timp.

Este indicata pentru biorevitalizarea si hidratarea intensa a pielii obosite si lipsite de stralucire.
O sedinta de mezoterapie dureaza intre 10 si 20 de minute, in functie de zona unde dorim sa actionam.

Aceasta procedura, nu necesita anestezie si poate fi efectuata si in pauza de pranz, singura mentiune este sa nu folositi machiaj timp de 12 ore post tratament.

Zonele ce pot fi tratate prin mezoterapie sunt:

  • Fata
  • Gat
  • Decolte
  • Maini

Mezoterapia este cea mai sigura cale de-a incetini efectele imbatranirii si este folosita foarte des de persoanele din lumea showbiz-ului, persoane care lucreaza cu imaginea lor si au nevoie mereu de un aspect proaspat si revitalizat.