Clinica MedSportBulevardul Maior Coravu nr. 36-38

Terapia PRP Angel

Dr. Ovidiu Grecu – Expertul tau in operatii estetice

Sistemul Angel , produs de Cytomedix, este o tehnologie de separare totala a componentelor sangelui. Acest sistem ce foloseste sangele propriu al pacientului transformat in plasma imbogatita trombocitar sa dovedit a fi eficient  in cadrul procedeelor de reântinerire faciala.

Este ultima tendinta si potrivit studiilor reprezinta si viitorul tratamentelor de reintinerire.

In clinica noastra am inceput sa practicam aceasta procedura din anul 2012 iar experienta de pana acum este mai mult decat incurajatoare.

Acest sistem este singurul care permite medicului estetician ajustarea volumului de PRP (concentrat trombocitar). Este indicat atat pentru femei cat si pentru barbati.

Acest tratament este indicat pentru: intinerirea si regenerarea pielii, corectarea ridurilor fine,  refacerea fermitatii si imbunatatirea aspectului gatului, decolteului si mainilor care tradeaza varsta inaintata.

Procedura dureaza aprox. 45 de minute. Este recoltata o cantitate mica de sange care se introduce in sistemul de ultima generatie pentru procesarea sangelui – Angel .

Sistemul Angel centrifugheaza sangele si separa trombocitele ce contin factorii de reconstructie iar concentratul astfel obtinut ( PRP ) se recolteaza intr-o seringa si este apoi injectat in zonele cu indicatie la tratament.

Anterior injectiei cu PRP, la nivelul zonei tratate poate fi administrat un anestezic local.

Avantajele Terapiei Angel:

  • Repara si hraneste  pielea  din interior iar efectele dureaza in timp.
  • Se poate efectua in pauza de masa deoarece nu necesita timp de recuperare
  • Studiile stiintifice oficiale au declarat aceasta terapie ca fiind naturala cu risc scazut de alergii sau reactii secundare din partea organismului (fiind un produs propriu)

Deoarece este o terapie neinvaziva si cu efecte concrete, persoanele care lucraza cu imaginea lor, apeleaza cel mai des la aceasta procedura.

Terapia Angel, efectuata din timp, revigoreaza si  previne imbatranirea tenului iar rezultatele sunt vizibile si de durata.

Pentru a afla costul interventiei si alte detalii legate de aceasta terapie, va rugam sa folositi formularul de contact.

Umple ridurile

Produsele injectabile pe bază de acid hialuronic fac ridurile mai puţin vizibile, prin umplere, netezesc imperfecţiunile pielii produse de acnee. Când este injectat în piele, acesta atrage molecule de apă şi hidratează porţiunea respectivă, reducând ridurile şi imperfecţiunile. Din păcate, efectele acestor tratamente nu sunt permanente deoarece acidul hialuronic se absoarbe de organism. De aceea, aceste tratamente se repetă la şase luni.

Măreşte buzele

Tot cu ajutorul acidului hialuronic putem să ne mărim buzele. Injectat cu moderaţie, acesta oferă volum buzelor subţiri. Şi pentru că există în mod natural în organism nu are efecte secundare atunci când este absorbit.

Corectează liniile de expresie

De asemenea, acidul hialuronic din creme are propietatea de a corecta liniile subţiri, superficiale din jurul ochilor, a gurii şi a frunţii. Însă, rezultatele depind de stilul de viaţă şi de structura pielii.

Corectează contururile faciale

Tot cu ajutorul acidului hialuronic injectabil ne putem corecta obrajii şi bărbia. Efectul tratamentului variază de la o persoană la alta, iar rezultatele depinde de vârsta şi structura pielii.

Cea mai simplă metodă de îndepărtare a inesteticelor cearcăne este de a injecta acid hialuronic în ele. Durează puţin, efectul este imediat, iar edemul şi coloraţiile sunt minime, putând fi machiate imediat”