Clinica MedSportBulevardul Maior Coravu nr. 36-38

Implant cu lifting

Dr. Ovidiu Grecu – Expertul tau in operatii estetice

Sanii sunt supusi unor schimbari majore, ca raspuns la factori precum genetica, procesul imbatranirii, sarcina si alaptatul, cresterea sau scaderea in greutate si fluctuatiile hormonale. Gravitatia si trecerea timpului joaca un rol important in aceste schimbari ale sanilor. La fel ca pielea fetei, si pielea din jurul sanilor isi pierde din elasticitate. Sanii se maresc in timpul sarcinii si alaptatului, fapt care de asemenea cauzeaza intinderea pielii.

Doamnele care nu sunt multumite de forma sanilor pot opta pentru o interventie de ridicare a sanilor (lifting), cu rezultate foarte bune in redarea fermitatii si a unui contur mult mai tanar al sanului.

Pentru a avea o imagine care v-ar putea orienta putin asupra situatiei personale, daca sanul dvs este lipsit de volum in totalitate iar surplusul de piele este mare cu areola si mamelonul cazute mult, atunci cu siguranta veti avea nevoie de implant cu lifting. Daca sanul dvs este ptozat mai mult sau mai putin, dar volumul acestuia este semnificativ atunci liftingul nu va necesita obligatoriu si introducerea unui implant pentru ca se poate ascensiona chirurgical volumul deja existent.

Motivul pentru care operatia de implant mamar este efectuata in combinatie cu liftingul mamar este faptul ca doar marirea sanilor nu poate corecta sanii lasati, la fel cum doar ridicarea lor nu le da si volumul dorit. In combinatie, implant cu lifting mamar dau o reintinerire totala. Daca inainte sfarcurile priveau in jos, dupa implant cu lifting, sanul si sfarcurile dumneavoastra vor fi orientate in sus, fapt ce confera aspectul tineresc al sanului.

Inciziile sunt cele folosite la liftingul mamar. Tot pe acolo se va  introduce implantul. Fiind vorba de 2 interventii, durata e de 2-4 ore, iar anestezia este generala.

Primul pas in rezolvarea problemei este sa va programati pentru o consultatie la chirurgul plastician , singurul in masura sa puna o indicatie chirurgicala corecta in cazul dumneavoastra.

Spitalizarea este de 1 zi, pansamentul utilizat va fixa sanii in noua pozitie. Firele se extrag la 12-14 zile, iar purtarea bustierei este obligatorie timp de 2 luni de la operatie.

Recuperarea dupa interventie este rapida, va  puteti relua activitatile cotidiene dupa cateva zile.